biscuit
Aby se vám web dobře používal (Souhlas s cookies)

Pro co nejpohodlnější používání webu potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Povolit vše".

cog Nastavení cookies

Upravte si cookies dle vlastních preferencí.

angle_up Technické cookies - nezbytné pro správné fungování webu

Jedná se o technické soubory, které jsou nezbytné ke správnému chování našich webových stránek a všech jejich funkcí. Používají se mimo jiné k ukládání produktů v nákupním košíku, zobrazování produktů na přání, ovládání filtrů, osobního nastavení a také nastavení souhlasu s uživáním cookies. Pro tyto cookies není zapotřebí Váš souhlas a není možné jej ani odebrat.

angle_up Analytické cookies - Google Analytics měření návštěvnosti stránek a uživatele

Tyto cookies nám umožňují měřit výkonnost našich webových stránek a našich online kampaní. S jejich pomocí zjišťujeme počet návštěv, zdroj návštěv a další parametry. Shromážděné údaje zjišťujeme v agregované podobě, která nám neumožňuje údaje dohledat ke konkrétnímu uživateli. Pokud tyto cookies deaktivujete, nebudeme moci analyzovat výkonnost našich webových stránek a optimalizovat je pro co nejsnažší užívání.

angle_up Personalizované a reklamní cookies - pro zkušenost šitou na míru

Tyto cookies nám umožňují lépe cílit a vyhodnocovat marketingové kampaně.

Oficiální prodejce kol značky TREK a kompletního vybavení pro bikery.
0 ks
0
Nakup ještě za 2000 Kč a získáš
Dopravu zdarma
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Celkem 0 Kč
search
Elementstore - favorite
Elementstore - favorite
Potřebuješ poradit ?
Mrkni do naší poradny, kde máme vysvětleno snad úplně všechno a pokud ani tak tam nenajdeš, co hledáš, tak napiš nebo zavolej Evče.
E-shop
+420 724 366 440
Prodejna Brno
+420 720 582 035
Prodejna Frýdek-Místek/Sviadnov
+420 702 140 840
search-loader

Děkujeme za extrémní zájem o naše kola, kvůli čemuž dochází ke zpoždění jejich expedice.
Usilovně pracujeme na nápravě.

GDPR

Veškeré osobní údaje, které jsou prodávajícímu sděleny, nebudou bez souhlasu klienta poskytnuty třetím osobám ani jiným subjektům a bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Klient může kdykoliv požádat o jejich změnu či vymazání e-mailem.

Klient dává s učiněním objednávky souhlas s právem Provozovatele použít jím poskytnuté údaje pro účely marketingu, pro účely vývoje a zlepšení služeb poskytovaných klientům.

Na základě při objednávce poskytnutých kontaktních údajů může být Klient kontaktován Provozovatelem ze účelem poskytování informací o produktech, službách nebo novinkách, a to prostřednictvím e-mailové nebo SMS komunikace.

Vytvořením a zaplacením objednávky klient uděluje souhlas se zpracováváním osobních údajů a se zasíláním obchodních sdělení.
Souhlas je udělován dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, dále jen „GDPR“), dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „ZOOÚ“) a dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů.

Klient tímto uděluje do odvolání tohoto souhlasu společnosti Element Concept s.r.o. se sídlem Křenová 538/22, 602 00 Brno - Trnitá, IČ: 06219276 (dále jen „Provozovatel“), jakožto správci osobních údajů, souhlas s tím, aby zpracovával (a to i automatizovaně a zejména prostřednictvím shromažďování, monitorování, profilování, vyhodnocování a uchovávání) osobní údaje. To vše pro účel zjištění relevantních potřeb Klienta a nabídnutí a poskytnutí vhodných obchodních nabídek a benefitních zákaznických programů Provozovatele, a to v tištěné formě i elektronickými prostředky. Osobní údaje, které budou na základě tohoto souhlasu zpracovávány, zahrnují jméno, příjmení, titul, trvalý pobyt/místo podnikání, datum narození, rodné číslo, číslo bankovního účtu, údaje z předložených dokladů, údaje o platbách a platební morálce, platební údaje SIPO, telefonní a e-mailové spojení, informace identifikující zařízení nebo osobu spojenou s užíváním zařízení, např. IP adresy nebo identifikátory cookies a informace o nákupních preferencích.

Tento souhlas uděluje Klient dobrovolně a je si vědom toho, že souhlas může kdykoliv odvolat, a to stejným způsobem, jakým ho udělil.

Klient zároveň bere na vědomí, že neudělení nebo odvolání tohoto souhlasu může mít za následek to, že některé služby nebude možné nabídnout na míru jeho potřebám.

Klient bere na vědomí, že i bez udělení tohoto souhlasu svědčí Provozovateli právo zasílat obchodní nabídky a sdělení s nabídkou vlastních produktů a služeb po dobu trvání smlouvy, a to do doby než s tímto vyjádří nesouhlas.